Den officielle hjemmeside for Smoking Club Marbella | Bliv medlem Forhandlere

renere thc

Kleaner er en ny toksinrenser som fjerner alle spor af stoffer i spyt og hud.

Denne rens er effektiv i en time på spyt og 3 til 5 timer på huden.

Narkotikatests i spyt kan være positive selv dage eller uger efter indtagelse af cannabis eller lignende stoffer. Nogle gange kan der ved testning for narkotika eller narkotiske stoffer begås uretfærdigheder, da man, selv uden at have indtaget noget stof for nylig, kan blive testet positiv selv efter en god nats søvn, hvor ens kørsel ikke længere er påvirket.

Kleaner er effektiv 30 minutter efter påføring. Desuden indeholder dette produkt ingen kemiske tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller parfume og er ikke farligt, hvis det ved et uheld indtages oralt.

Ingredienser: Vand, denatureret alkohol, Neem-ekstrakt, Xanthan-gummi

Kleaner (30 ml dråber) giver mulighed for ca. 25 anvendelser

Brug af Kleaner-dråber

Anvendelse af Kleaner Spray

Brug af Kleaner-håndklæder

Anvendelse af Kleaner Monodosse 6ml